Avui en dia fem servir cada cop més dispositius diferents: l’ordinador de casa, el de la feina, el portàtil, el telèfon, l’iPad 😉 … i cada vegada és un repte més gran tenir la informació sincronitzada a tot arreu.

Hi ha eines molt completes i eficients, com Evernote i les altres que vam analitzar quan vam parlar de 10 enllaços per organitzar-se millor, però de vegades amb una eina més senzilla en tenim prou i ens és més pràctic. Notepad.cc és una d’aquestes eines, es tracta simplement d’un full de paper “virtual” que pots editar quan vulguis, compartir amb qui vulgui i consultar des d’on vulguis.

Si aneu a Notepad.cc, us apareixerà un full en blanc nou només per a vosaltres, amb un enllaç únic (http://notepad.cc/ + una combinació de lletres i números).

Ja hi podeu escriure:

Ara només cal que guardeu l’enllaç als favorits o l’envieu a qui calgui. A sota de tot trobareu un enllaç per a canviar-li l’adreça (change url), podeu posar-li alguna cosa més fàcil de recordar, com ara notepad.cc/llistadelacompra o notepad.cc/idees …

Us convido a visitar i editar el meu foli a notepad.cc/betesiclicks 😉

Si vols un full nou, només cal que tornis a Notepad.cc i s’en crearà un altre. També pots posar-hi una contrassenya si vols protegir la teva informació, i, fent click sobre “share this”, us donarà una adreça per compartir que no permet a ningú més editar el missatge.

Espero que us hagi agradat i que us resulti útil! No perdeu els papers! 😉

Pssst… ja ens has votat als Premis Blocs? Has votat el bloc i cada entrada (fent clic sobre les mans)? Ajuda’ns a ser finalistes!